Συχνές Ερωτήσεις

Που θα μας βρείτε?

Στο κατάστημά μας στην Λεωφόρο Καραμανλή 79 στις Αχαρνές, T.Κ 13672 και παράλληλα μπορείτε να δείτε από κοντά σχεδόν όλους τους

κωδικούς της ιστοσελίδα μας . Γνωρίστε μας απο κοντά δείτε :

-Την ποιότητα των υλικών,

-Τον μοντέρνο σχεδιασμό,

-Τις επιλογές των χρωμάτων,

-Την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση,

-Όλα τα παραπάνω σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1000 τ.μ

Πως μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας

Υπάρχουν οι εξής τρόποι παραγγελίας:

-Τηλεφωνικά στο 2102476585 Δευτέρα έως Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι.
-Μέσω Facebook στην επίσημη σελίδα της εταιρίας μας Joanna Terizi-Home Design με ένα μήνυμα στο Inbox.
-Μέσω e-mail στο info@jthomedesign.gr

Τρόποι Πληρωμής

-Μετρητοίς

-Μέσω πιστωτικής κάρτας

-Σε όλους τους τρόπους πληρωμής καταβάλλεται μια προκαταβολή ανάλογη του κόστους της παραγγελίας

-Πρόγραμμα 18 Άτοκων Δόσεων

Μεταφορικά-Τρόποι αποστολής

Τα μεταφορικα επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται με την μεταφορική της επιλογής του κατόπιν συνεννόησης.

Υλικά Κατασκευής

Οι Σκελετοί όλων των σαλονιών μας είναι από ξύλο μασίφ και τα μαξιλάρια τους από ανάμεικτο υλικό σιλικόνης μαζί με Λάστιχο Special με επαναφορά.

Σε εμάς θα βρείτε κορυφαία ποιότητα υλικών που διαρκώς ελέγχονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εγγύηση για τους σκελετούς είναι 10 χρόνια, και για τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος 5.

Υφάσματα-Αποχρώσεις

Επιλέξτε ανάμεσα σε πάρα πολλές αποχρώσεις την αγαπημένη σας και ταιριάξτε την στο καθιστικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επίσης όλα τα υφάσματα των καναπέδων μας είναι αδιάβροχα.
Αυτή η ιδιότητα βοηθάει στον καθαρισμό του αφού οποιοδήποτε υγρό πέσει πάνω στον καναπέ σας δεν το απορροφά αλλά το κρατάει στην επιφάνεια υπο την μορφή σταγόνων.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή η εμπειρία μας και οι γνώσεις μας στην διακόσμηση θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαστάσεις Σαλονιών και γενικές πληροφορίες

Όλα μας τα σαλόνια προσφέρονται με δυνατότητα αλλαγής των διαστάσεων.

Μόνο στην εταιρία μας μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τις διαστάσεις που θέλετε να δημιουργήσετε ακριβώς όπως θέλετε το σαλόνι σας έτσι ώστε να ταιριάξει άψογα στο καθιστικό σας και να δέσει με τα υπόλοιπα έπιπλα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα χώρου.

After Sales Service

Οτιδήποτε συμβεί στα έπιπλα το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς περιορισμούς, για πάντα.

Ειδικές Κατασκευές

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το προϊόν που θέλετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας διαστάσεις και αποχρώσεις καθώς και την δυνατότητα να κατασκευάσουμε απο την αρχή ακριβώς το έπιπλο που θα βρείτε σε κάποια φωτογραφία η σε κάποια περιγραφή που θα μας δώσετε εσείς.

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Η υπηρεσία της εσωτερικής διακόσμησης περιλαμβάνει το σχεδιασμό και μελέτη του χώρου, την ερευνά αγοράς και επιλογής υλικών καθώς επίσης και την επίβλεψη των εργασιών, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ή οικιακό χώρο.

Με γνώμονα τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και την χρήση των κατάλληλων υλικών και χρωμάτων σκοπό μας είναι να δώσουμε τον αέρα τις ανανέωσης στο χώρο δίνοντας του χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

Ανακαίνιση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Από τη μελέτη-σχεδιασμό έως και τη κατασκευή για την ολοκλήρωση του έργου θα είμαστε δίπλα σας συμβουλεύοντας και επιβλέποντας τις εργασίες, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε έξυπνες προτάσεις που να προσφέρουν καλύτερη οργάνωση, λειτουργικότητα και αυτονομία στο χώρο σας.

Μελέτη Χώρου

Η διαδικασία της μελέτης αφορά την έρευνα υλικών, κοστολογίων και κατασκευαστικών ιδιαιτεροτήτων του έργου.

Η ολοκλήρωση αυτή της φάσης μας οδηγεί στο στάδιο του σχεδιασμού έχοντας μια πρώτη εικόνα του έργου.
Σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη φάση είναι η σωστή κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστενα βρεθεί η βέλτιστη λύση και να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα κατασκευαστικών λαθών ή μετατροπών.

Σχεδιασμός

Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδιασμού και ανάλυσης των χώρων και αντικειμένων.

Διαρρυθμίσεις, ηλεκτρολογικά σχέδια, σχέδια ψευδοροφών και σχέδια επίπλων είναι μερικές από τις κατηγορίες σχεδίων που δημιουργούνται σε αυτό το στάδιο.

Σημαντικό επίσης να αναφερθεί είναι ότι στη τελική φάση του σχεδιασμού δημιουργείται και το τρισδιάστατο (3D) φωτορεαλιστικό μοντέλο, όπου ο πελάτηςέχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του έργου.

Επίβλεψη

Η επίβλεψη αφορά την διαδικασία της κατασκευής και συμπεριλαμβάνει την καθοδήγηση των συνεργείων για την ολοκλήρωση του έργου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον χρόνο, το κόστος και τα υλικά που έχουν οριστεί από την μελέτη και το σχεδιασμό.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, μεσυνέπεια και ευθύνη, ώστε να τηρούμε πάντα τον προϋπολογισμό της κατασκευής και τους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης