Η εταιρεία μας
Η εταιρεία Joanna Terizi Home Design αποτελεί τη συνεχεία μιας διαδρομής με πολύτιμη εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο, που μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε για εσάς τις καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές επίπλωσης για το χώρο σας, εξασφαλίζοντας σε κάθε προϊόν γραπτή εγγύηση με τη σφραγίδα της εταιρείας μας.

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής για κάθε χώρο!
Έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες, επιλέγουμε και σας προσφέρουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και προσιτή τιμή, που θα καλύψουν κάθε γούστο, θα συνδυαστούν με κάθε χώρο και οποιαδήποτε άλλη επίπλωση και διακόσμηση.

Έπιπλα Διαχρονικά & Ανθεκτικά
Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε έχοντας στη μνήμη μας τα παλιά, ανθεκτικά και διαχρονικά έπιπλα που αγόρασαν κάποτε οι γονείς και διάφοροι συγγενείς μας, βλέποντας σε κάθε επίσκεψη και γιορτή να συντροφεύουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Αυτά τα έπιπλα συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε μέχρι και σήμερα στη πιο σύγχρονη μορφή τους, για να μοιραστούν μαζί σας όλες τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με μεγάλη διάρκεια ετών. Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας να επιλέξετε την κατάλληλη επίπλωση για το δικό σας χώρο, να σας συμβουλέψουμε και να σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις και προσφορές ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή. 

Η έκθεσή μας
Δημιουργήσαμε για εσάς έναν άνετο χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων σε 2 ορόφους, με ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ για να παρκάρετε εύκολα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να βρείτε συγκεντρωμένη μια μεγάλη συλλογή από όλες τις κατηγορίες επίπλων, διαθέσιμων σε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε την ιδανική επίπλωση για κάθε σημείο του σπιτιού, του γραφείου ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας: Το χαμόγελό σας!
Η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας είσαστε όλοι εσείς που περάσατε από το στάδιο της αναζήτησης επίπλων, βρήκαμε μαζί την ιδανική επίπλωση για το χώρο σας, μοιραστήκατε μαζί μας χαρούμενοι φωτογραφίες από το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας μόλις σας παραδόθηκαν τα έπιπλα και ανήκετε πλέον στους ευχαριστημένους πελάτες μας. Μια σχέση που ξέρετε πως ότι χρειαστεί και ότι προκύψει, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εκεί, δίπλα σας, να σας συμβουλέψουμε και να διορθώσουμε ακόμα και για όποια ατυχία ή δυσλειτουργία τυχόν συμβεί.

Ελάτε να γνωριστούμε!
Είτε ενδιαφέρεστε για νέα επίπλωση, είτε να συμπληρώσετε κάποια έπιπλα στο χώρο σας, είτε να διαμορφώσουμε εξ ολοκλήρου την διακόσμηση και επίπλωση του χώρου σας, σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε να γνωριστούμε και  να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές επιλογές επίπλωσης με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και… το δικό σας χαμόγελο, όταν τοποθετηθούν τα έπιπλα στο χώρο σας!