Σας περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε στο κατάστημά μας JT Home Design στην Λεωφόρο Καραμανλή 79 στις Αχαρνές, T.Κ 13672 και παράλληλα να δείτε από κοντά σχεδόν όλους τους κωδικούς προϊόντων της ιστοσελίδας μας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης μας σε κτίριο συνολικής επιφάνειας 1000τ.μ. μπορείτε να δείτε:

– Τις συλλογές των επίπλων μας για όλες τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρει
– Την ποιότητα των υλικών
– Τον μοντέρνο σχεδιασμό
– Τις επιλογές των χρωμάτων
– Τις επιλογές σε υφάσματα και τεχνοδέρματα
– Τις επιλογές σε είδη ξύλου
– Τη δυνατότητα διαμόρφωσης των επίπλων στις δικές σας διαστάσεις
– Την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση
– Τη δέσμευσή μας για συνεχή υποστήριξη τόσο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, όσο και κατά την παράδοση των επίπλων, αλλά και μετά, είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστεί.

Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 79, 136 71 Αχαρνές
Τηλέφωνο: 21024765856970448985
Viber: 6970448985
Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 15:30
E-mail: info [at] jthomedesign.gr
Web: www.jthomedesign.gr

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα JT Home Design με τους εξής τρόπους παραγγελίας:

– Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας jthomedesign.gr επιλέγοντας το επιθυμητό προϊόν, τα χαρακτηριστικά του (πχ χρώμα, διαστάσεις) και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε την πληρωμή και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν στον ενδεικτικό χρόνο που αναγράφεται στο site.
– Μέσω Τηλεφωνικής Επικοινωνίας καλώντας μας στο Τηλέφωνο: 2102476585
Κινητό & Viber: 6970448985,
 Δευτέρα έως Παρασκευή 10 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 10 το πρωί με 15.30 το μεσημέρι.
– Μέσω Facebook στην επίσημη σελίδα της εταιρίας μας Joanna Terizi-Home Design με ένα μήνυμα στο Inbox.
– Μέσω e-mail στο info@jthomedesign.gr

Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία απόκτησης των νέων σας επίπλων υπάρχουν διαθέσιμοι οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Μετρητοίς  (50% προκαταβολή και 50% στην παράδοση)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Μέσω πιστωτικής κάρτας έως 18 δόσεις (στο κατάστημά μας και ηλεκτρονικά)
  • Klarna έως 3 άτοκες δόσεις (ηλεκτρονικά) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
  • Tbi Bank από 3 έως 60 δόσεις (στο κατάστημα και ηλεκτρονικά)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους πληρωμής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
Τηλέφωνο: 2102476585
Κινητό & Viber: 6970448985

  • Οι παραδόσεις εντός της Αττικής γίνονται με φορτηγό και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνονται με χρέωση του πελάτη. 
  • Αντίστοιχα για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο τρόπος αποστολής είναι με μεταφορική εταιρία με δυνατότητα ο πελάτης να επιλέξει μεταφορική της επιλογής του.
  • Σε όλα τα προϊόντα μας τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται με την μεταφορική της επιλογής του κατόπιν συνεννόησης.
  • Εξαίρεση αποτελούν μόνο συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες της εταιρίας μας JT Home Design για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια όπου ισχύουν δωρεάν μεταφορικά και αναγράφεται ευκρινώς.

Στην JTHomeDesign είμαστε δίπλα σας τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας αλλά και μετά την αγορά. Οτιδήποτε συμβεί στα έπιπλα το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς περιορισμούς, για πάντα.

Κύρια μέριμνά μας μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των προϊόντων, είναι ο τελευταίος ποιοτικός έλεγχος που γίνεται απο εξιδικευμένο προσωπικό πριν παραδοθεί το προϊόν στον πελάτη.

Η εταιρία μας JOANNA TERIZI HOME DESIGN δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλου αξιοποιώντας συνολική εμπειρία άνω των 30 ετών.  Η τεχνογνωσία και το μεράκι που διαθέτουμε για το χειροποίητο έπιπλο μας έχουν καταστήσει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των επίπλων. Τα έπιπλά μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, για αυτό και η εταιρία μας JOANNA TERIZI HOME DESIGN μπορεί και σας παρέχει γραπτή εγγύηση ποιότητας στον κάτοχο του προϊόντος.

Πιο αναλυτικά παρέχουμε:
-10ετή γραπτή εγγύηση στον κάτοχο του προϊόντος όσον αφορά την Φθορά-Θραύση σε σκελετά σαλονιών
-5ετή γραπτή εγγύηση στα υλικά ταπετσαρίας των σαλονιών
-10ετή εγγύηση για τα υπόλοιπα έπιπλα πλην της καρέκλας

Η εγγύηση των προϊόντων μας ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα που
αναφέρεται παραπάνω από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Η εταιρία JOANNA TERIZI HOME DESIGN δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση και δεν προήλθε από κακή χρήση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
Η εγγύηση καλύπτει θραύση στους σκελετούς των επίπλων (κεφαλάρια,τραβέρσες, βάση στρώματος, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετόπες, σκελετά, σαλονιών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας – συναρμολόγησης). Εάν πρόκειται για στρώμα ή άλλο προϊόν μεταπώλησης,ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.
Για τη διαπίστωση της ανάγκης επισκευής προϊόντος που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους
εγγυήσεως, η δαπάνη μετάβασης και απασχόλησης του προσωπικού της εταιρείας, επιβαρύνει τον πελάτη.
Σε περίπτωση επισκευής των προϊόντων, που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους, τα τυχόν
απαιτούμενα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων από και προς τον τόπο παράδοσης, επιβαρύνουν
αποκλειστικώς τον πελάτη

Κάθε αίτημα για επισκευή εξετάζεται ανά περίπτωση (ανάλογα με τη χρήση, αν υπήρχε αστοχία υλικού κτλ.)

Στην JTHomeDesign δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής για έπιπλα με αντοχή στο χρόνο.

Οι ξύλινες κατασκευές είναι από ξύλο δρυός με φυσικά νερά dos και αδιάβροχα οικολογικά λούστρα.

Οι τεχνητές επιφάνειες κατασκευάζονται από ΑΑΑ ποιότητα με την τεχνική εφαρμογή ξύλινων κατασκευών.

Οι Σκελετοί όλων των σαλονιών μας είναι από ξύλο μασίφ και τα μαξιλάρια τους από ανάμεικτο υλικό σιλικόνης μαζί με Λάστιχο Special με επαναφορά.

Σε εμάς θα βρείτε κορυφαία ποιότητα υλικών που διαρκώς ελέγχονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εγγύηση για τους σκελετούς είναι 10 χρόνια, και για τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος 5.

Εξασφαλίζουμε για εσάς μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων υφασμάτων και αποχρώσεων για να επιλέξετε την επιθυμητή εμφάνιση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πάρα πολλές αποχρώσεις την αγαπημένη σας και ταιριάξτε την στο καθιστικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, όλα τα υφάσματα των καναπέδων μας είναι αδιάβροχα.
Αυτή η ιδιότητα βοηθάει στον καθαρισμό τους αφού οποιοδήποτε υγρό πέσει πάνω στον καναπέ σας δεν το απορροφά αλλά το κρατάει στην επιφάνεια υπό την μορφή σταγόνων.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή η εμπειρία μας και οι γνώσεις μας στην διακόσμηση θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όλα μας τα σαλόνια προσφέρονται με δυνατότητα αλλαγής των διαστάσεων.

Μόνο στην εταιρία μας μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τις διαστάσεις που θέλετε να δημιουργήσετε ακριβώς όπως θέλετε το σαλόνι σας έτσι ώστε να ταιριάξει άψογα στο καθιστικό σας και να δέσει με τα υπόλοιπα έπιπλα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα χώρου.

Ρωτήστε μας για τη διαμόρφωση επίπλων ειδικά για το δικό σας χώρο, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τα έπιπλα που θα ταιριάξουν ακριβώς σε αυτόν, δίνοντας λύση σε κάθε ανάγκη επίπλωσης.  

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το προϊόν που θέλετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας διαστάσεις και αποχρώσεις καθώς και την δυνατότητα να κατασκευάσουμε από την αρχή ακριβώς το έπιπλο που θα βρείτε σε κάποια φωτογραφία ή σε κάποια περιγραφή που θα μας δώσετε εσείς.

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα video -οδηγό για τους μηχανισμούς και τη συνδεσμολογία ώστε να μπορείτε απλά και εύκολα να συνδέετε τα έπιπλα μεταξύ τους

Δείτε το βίντεο εδώ!

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον εξοπλισμό επαγγελματικών και ξενοδοχειακών χώρων