Ειδικές Κατασκευές

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το προϊόν που θέλετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας διαστάσεις και αποχρώσεις καθώς και την δυνατότητα να κατασκευάσουμε απο την αρχή ακριβώς το έπιπλο που θα βρείτε σε κάποια φωτογραφία η σε κάποια περιγραφή που θα μας δώσετε εσείς.

 

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Η υπηρεσία της εσωτερικής διακόσμησης περιλαμβάνει το σχεδιασμό και μελέτη του χώρου,  την ερευνά αγοράς και επιλογής υλικών καθώς επίσης και την επίβλεψη των εργασιών, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Με γνώμονα τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και την χρήση των κατάλληλων υλικών και χρωμάτων σκοπό μας είναι να δώσουμε τον αέρα τις ανανέωσης στο χώρο δίνοντας του χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

 

Ανακαίνιση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Από τη μελέτη-σχεδιασμό έως και τη κατασκευή για την ολοκλήρωση του έργου θα είμαστε δίπλα σας συμβουλεύοντας και επιβλέποντας τις εργασίες, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε έξυπνες προτάσεις που να προσφέρουν καλύτερη οργάνωση, λειτουργικότητα και αυτονομία στο χώρο σας.

 

Μελέτη Χώρου

Η διαδικασία της μελέτης αφορά την έρευνα υλικών, κοστολογίων και κατασκευαστικών ιδιαιτεροτήτων του έργου. Η ολοκλήρωση αυτή της φάσης μας οδηγεί στο στάδιο του σχεδιασμού έχοντας μια πρώτη εικόνα του έργου. Σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη φάση είναι η σωστή κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση και να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα κατασκευαστικών λαθών ή μετατροπών.

Σχεδιασμός

Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδιασμού και ανάλυσης των χώρων και αντικειμένων. Διαρρυθμίσεις, ηλεκτρολογικά σχέδια, σχέδια ψευδοροφών και σχέδια επίπλων είναι μερικές από τις κατηγορίες σχεδίων που δημιουργούνται σε αυτό το στάδιο. Σημαντικό επίσης να αναφερθεί είναι ότι στη τελική φάση του σχεδιασμού δημιουργείται και το τρισδιάστατο (3D) φωτορεαλιστικό μοντέλο, όπου ο πελάτης έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του έργου.

Επίβλεψη

Η επίβλεψη αφορά την διαδικασία της κατασκευής και συμπεριλαμβάνει την καθοδήγηση των συνεργείων για την ολοκλήρωση του έργου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον χρόνο, το κόστος και τα υλικά που έχουν οριστεί από την μελέτη και το σχεδιασμό. Από την αρχή μέχρι το τέλος, με συνέπεια και ευθύνη, ώστε να τηρούμε πάντα τον προϋπολογισμό της κατασκευής και τους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης.

After Sales Service

Οτιδήποτε συμβεί στα έπιπλα το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς περιορισμούς, για πάντα.