JT house Concept 3

house concept 3 - Έπιπλα σπιτιού Joanna Terizi

Το νέο πακέτο Ολοκληρωμένης επίπλωσης JT House Concept 3 σας προσφέρει ένα μοντέρνας σχεδίασης και ποιοτικό σύνολο με εντυπωσιακές λεπτομέρειες που θα απογειώσει το στυλ και την άνεση στο χώρο σας!

Το σετ περιλαμβάνει την ιδιαίτερα φιλόξενη Πολυμορφική Γωνία Nikoletta με κύριο χαρακτηριστικό το αίσθημα άνεσης και ευρυχωρίας που προσφέρει σε συνδυασμό με την μοντέρνα και κομψή σχεδίαση με όμορφες λεπτομέρειες που θα δώσει μοναδική άνεση και στυλ στο σαλόνι σας για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επιπλέον, περιλαμβάνει το εξαιρετικής ποιότητας Τραπεζάκι Coffee Cream με INOX λεπτομέρειες, και μοντέρνα διχρωμία στο σχεδιασμό, που παραπέμπει στο χρώμα του καφέ και της κρέμας, που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της διακόσμησης του χώρου που θα τοποθετηθεί. Την μοντέρνας και εντυπωσιακής σχεδίασης Τραπεζαρία Triplex που αποτελεί έναν τριπλό συνδυασμό για το χώρο σας παρέχει τριπλή δυνατότητα διαμόρφωσης χάρη στις 3 προεκτάσεις που διαθέτει, με γερμανικό μηχανισμό προέκτασης και inox στοιχείο στο καπάκι, σε συνδυασμό με τη Σύνθεση Triplex καθώς διαθέτει συρτάρια, ράφια και σκαμπό για να καλύψετε κάθε ανάγκη σας στο καθιστικό. Με σύγχρονη σχεδίαση, όμορφες λεπτομέρειες και ακανόνιστες γραμμές θα προσθέσει μια καλαίσθητη και πρακτική λύση στο χώρο σας.

Το σετ ολοκληρώνει η Κρεβατοκάμαρα Nemesis με σύγχρονη σχεδίαση και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ποιοτικά υλικά κατασκευής και ανατομικό πλαίσιο που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο για να δώσει … ρομαντική διάθεση, άνεση και στυλ στο υπνοδωμάτιο σας! Ένα σύγχρονο σετ επίπλωσης με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, που θα προσθέσουν μοναδικό στυλ, άνεση και πρακτικότητα στο σπίτι σας! Φαντάζεστε το χώρο σας με τη συγκεκριμένη επίπλωση; Κάντε δικό σας όλο το σετ με συνολικό κόστος από 5955€ ΤΩΡΑ 5.070€

Δείτε αναλυτικά τα έπιπλα που περιλαμβάνει το JT HOUSE CONCEPT 3:

Τραπέζι Triplex  https://bit.ly/2KvreOg

✔6 Καρέκλες Semina https://bit.ly/37V4rJd
Σύνθεση Triplex https://bit.ly/2XDg9ih
Τραπεζάκι Coffee cream  https://bit.ly/2Lp7JIq
✔Πολυμορφική γωνία Nikoletta  https://bit.ly/2zZKJcN
Σκαμπό Nikoletta https://bit.ly/2O9iK0c
✔Κρεαβατοκάμαρα Nemesis https://bit.ly/3yy8Ood

📌Λ. Καραμανλη 79, Αχαρναί
210 2476 585





    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Captcha loading...


    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

    el